10 nov

workshop “Uitgaan van je eigen kracht”

Ondernemen is vallen en opstaan. Hoe ga je om met bedreigingen, tegenslagen in je bedrijf? Maak je een stap naar voren of deins je terug? Gooi je de kop in de wind en pak je de tegenslagen met open vizier aan of ga je ze uit de weg. Je zult ze tegenkomen als ondernemer. Dat is een ding dat zeker is.

Tegenslag, een item dat interessant genoeg blijkt voor een workshop. Zeker niet iets waar je je als ondernemer voor hoeft te schamen. Integendeel, openheid hierover maakt de ondernemer sterker en levert begrip op binnen zijn of haar netwerk. Tegenslagen zijn uitdagingen. Het trotseren daarvan is een persoonlijke overwinning.

Zie hier, in een notendop, het thema van de workshop, op dinsdag 9 november jl. gegeven door Kor van der Flier, naast broer Mark eigenaar van het dynamische bedrijf de Van der Flier Groep in Winschoten. 

De studenten waren het met elkaar eens dat zij het thema van deze workshop en de openheid van Kor zeer op prijs stelden. De voorbeelden die tijdens de workshop de revue passeerden hebben  zeker bijgedragen tot een breder begrip van het ondernemerschap.

Voor informatie over de Van der Flier Groep: https://www.vanderfliergroep.nl