14 feb

Workshop “Toekomstbestendig Ondernemen” 11 februari 2020

 

Op dinsdag  11 februari 2020 werd een bijzonder boeiende workshop voor de studenten verzorgd door Reina Boels. Reina is eigenaar van Rein Advies en houdt zich met diverse projecten in Noord Nederland bezig, waaronder het Koploper Project en Agrarisch Erfgoed. Deze projecten hebben alle een ding met elkaar gemeen: duurzaamheid.

De workshop vond plaats op een unieke locatie, de woning die Reina samen met haar partner nog maar zeer recentelijk betrokken heeft in de nabijheid van het dorp Alteveer. In deze prachtige omgeving was de sfeer direct gezet!

De centrale vraag in deze workshop met de titel “Toekomstbestendig Ondernemen” was: hoe kun je als individu en als ondernemer bijdragen aan een schoner milieu en aan fair trade?

Diverse voorbeelden passeerden de revue. De studenten bleken zich zeer betrokken te voelen bij dit onderwerp. Resultaat was een bijzonder interactieve bijeenkomst waar veel vragen gesteld werden en veel ervaringen aan de orde kwamen.

Op de vraag die de studenten na afloop van de workshop gesteld werd – heeft deze workshop een toegevoegde waarde gehad voor jullie- volgde dan ook een volmondig “ja”!