08 sep

Wát een start !

Het nieuwe seizoen is begonnen! En hoe! Met een levendige startbijeenkomst in het theatercafé van cultuurhuis De Klinker in Winschoten. Onze deelnemers presenteerden zich aan elkaar en het publiek. Prachtig om te zien en horen welke ondernemende plannen ze nu al hebben.

Ook diverse coaches en workshopbegeleiders waren aanwezig. Samen met hun collega’s die er niet bij konden zijn, hebben ze hetzelfde doel voor ogen: het talent in de mooie regio zuid en oost Groningen ontwikkelen, richting ondernemen of ondernemerschap. We zijn er trots op dat het programma voor komend seizoen is gevuld met praktijkgerichte workshops.

De begeleiding van de studenten van Noorderpoort door ervaren coaches is ook zeer welkom. Verder staat nog een aantal pitch- en netwerkbijeenkomsten op het programma. Ook dan kunnen we gebruik maken van De Klinker in Winschoten. Dit dankzij directeur bestuurder Robert Bangma en zijn team.

Er is ook een nieuwe voorzitter: Edwin Boomsma neemt het stokje over van Boudewijn Rosman. Edwin is ook coach en workshopbegeleider. Op dinsdag 20 september helpt hij de deelnemers bij het onderwerp Haalbaarheid van een onderneming. En Boudewijn blijft ook betrokken, als coach.

Projectleider Gert Klooster, opvolger van Rob Heilijgers, presenteerde de startbijeenkomst. Hij voegde er nog een nieuwtje aan toe. Voortaan is de Ondernemersacademie Oost Groningen ook op instagram en facebook zichtbaar. Dat doen we naast LinkedIn en deze website.

Op de foto: de deelnemers en de projectleider. We wensen Jarno Nomden, Lisanne Hoen, Michelle Martodrono, Netanja Joling, Ruben Zwitser, Seanne Timmer en Susanne Wierenga veel plezier en succes toe ! En o ja: als er nog meer deelnemers willen meedoen: dat kan nog!