24 dec

Twee oud- studenten starten samen een nieuw IT bedrijf

Op 17 december jl. hebben twee oud-studenten van de Ondernemersacademie Oost-Groningen hun gezamenlijk IT bedrijf in laten schrijven bij de Kamer van Koophandel in Groningen. Onder de naam Westerman & Klip Digital Solutions leveren zij diverse diensten op IT gebied. Zelfs tijdens hun laatste jaar op MBO Winschoten en hun opleiding op de Ondernemersacademie runden Jeffrey Klip en Martijn Westerman elk al een eigen IT bedrijf. Beide heren beschikken over kwaliteiten die elkaar aanvullen. Blijkbaar dus niet zozeer een kwestie van “If you can’t beat them, join them” maar meer van “United we stand!”. De volgende tekst ontving ik van Martijn Westerman: 

Wij zijn Martijn Westerman en Jeffrey Klip. Wij hebben elkaar leren kennen op de opleiding ICT-beheerder. Omdat we beiden al een eigen bedrijf runden, hebben wij deelgenomen aan de Ondernemersacademie Oost-Groningen onder leiding van Rob Heilijgers. In december 2020 zijn wij gezamenlijk gestart met de onderneming Westerman & Klip Digital Solutions.

In het bedrijf Westerman & Klip Digital Solutions geloven wij in een veilige digitale wereld voor u, uw medewerkers en uw klanten. Daarom leveren wij systemen met de hoogst haalbare vorm van veiligheid. Zo helpen wij bedrijven met problemen rondom computers, printers, servers en netwerken. Wij komen graag langs om advies te geven en problemen op te lossen. Daarnaast hebben bedrijven belangrijke bedrijfsdata of andere data, wij kunnen zorgen voor veilige opslag. Het is belangrijk dat data van het bedrijf veilig is, maar is het netwerk ook veilig? Wij beschikken over de nodige kennis om u en het bedrijf te adviseren en hulp te bieden bij het aanleggen van een veilig netwerk. Wilt u als bedrijf direct op de hoogte worden gebracht als u netwerk niet optimaal presteert? Wij bieden on-site netwerk monitoring.

Zoekt u ondersteuning op digitaal gebied voor uw bedrijf? Dan bent u bij Westerman & Klip Digital Solutions aan het juiste adres! Neem gerust contact op en wij helpen u graag verder.

Voor meer informatie: www.westermanklip.nl