06 mrt

Trots op studenten na Pitch- en Netwerkbijeenkomst

Het is in allerlei opzichten een bijzondere pitch- en netwerkbijeenkomst geworden, in het Theatercafé van Cultuurhuis De Klinker. Betrokkenen van de Ondernemersacademie hebben elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten, de livestream is goed bekeken, het stokje van de projectleiding is overgenomen én de studenten hebben goede pitches gegeven.

Gebleken is dat corona nog niet helemaal is verdwenen. Verder konden wat anderen om andere redenen niet aanwezig zijn. Zo zou projectleider Rob Heilijgers de presentatie voor zijn rekening hebben genomen, samen met zijn opvolger Gert Klooster. Maar Rob was helaas verhinderd, maar is gelukkig de rest van het seizoen wel weer van de partij.

Gert Klooster introduceerde na de verwelkoming en introductie spreker Jakob Zwinderman (Sherpa Proyects). Ook namens de Innovatiehub Oost-Groningen (één van de partners van de Ondernemersacademie) ging zijn bevlogen verhaal over de waarde en het behoud van talent in de regio Oost-Groningen.

Daarna was het woord aan de acht studenten, voor hun pitches. Eén voor één deden ze dat goed en zelfverzekerd. Verder gingen ze goed in op de vragen en reacties van de aanwezigen in het Theatercafé. Ook volgens degenen die de stream bekeken, hebben de studenten zich goed ontwikkeld. Kortom: de trots op de deelnemers is groot!

Voordat het netwerken kon beginnen in De Klinker, bedankte de presentator de partners, studenten, coaches, workshopbegeleiders en het team van O3 dat (onder leiding van Erik Delger) de stream heeft verzorgd. Onder het genot van de hapjes en drankjes deelden de aanwezigen hun trots op de studenten en het succes van de enerverende bijeenkomst.

Wil je de pitches bekijken? Dat kan via onderstaande link:

https://www.youtube.com/channel/UCq9MctCtDGXMiTPtz7PLWOQ/live