28 okt

Studenten ontvouwen hun plannen

Student Stijn Scheper licht zijn plannen toe

Op dinsdag 26 oktober jl. vond in het sfeervolle Theater Café van Cultuurhuis De Klinker in Winschoten een eerste Pitch- en Netwerkbijeenkomst van leerjaar 2021-2022 plaats. Er was een bijzonder grote opkomst bestaande uit vertegenwoordigers van het MBO onderwijs en bedrijfsleven. Acht studenten maakten het publiek deelgenoot van hun plannen. Via een livestream verbinding konden geïnteresseerden de presentaties van de studenten online bijwonen.

In aanmerking genomen dat de studenten nog geen pitchtraining hadden gevolgd en dat dit een eerste gelegenheid betrof om zich voor een groter publiek te presenteren waren de diverse presentaties bijzonder onderhoudend terwijl ook vragen vanuit het publiek met een verrassende zelfverzekerdheid door de ondernemers in spe werden beantwoord.

Na de presentaties werd uitgebreid genetwerkt.

In aansluiting op dit evenement zullen drie studenten van de Ondernemersacademie Oost-Groningen  tijdens de Noordelijke Promotiedagen op woensdag 10 november a.s. om 20:00 uur een korte presentatie verzorgen waarin zij hun ondernemingsplannen toelichten. De locatie is het drukbezochte FC Groningen podium op de Promotiedagen. De organisatoren rekenen erop dat het publiek na afloop van iedere presentatie reageert met de nodige vragen en opmerkingen.

De drie studenten die op 10 november a.s. zullen pitchen zijn:

Stijn Scheper (opleiding Ondernemer Retail), Esther Dusink (opleiding Signing) en Melvin Kaman (opleiding 1e verkoper).

Wij danken Erik Delger, zijn O3 team en het technische team van De Klinker voor de realisatie van de livestream vanuit Cultuurhuis De Klinker