26 aug

Startbijeenkomst leerjaar 2020-2021 dinsdag 8 september

Dinsdagavond 8 september is het weer zover. Op deze avond wordt het startschot gegeven voor een nieuw leerjaar met studenten, projectteam en een groot aantal oude getrouwen onder coaches en workshopgevers. Ondernemers die zich volledig inzetten om jong regionaal talent op weg te helpen richting zelfstandig ondernemerschap. Daarnaast hebben zich dit komend leerjaar ook een aantal nieuwe coaches en workshopgevers aangemeld.

Tijdens de Startbijeenkomst , die deze keer wordt gehouden in Cultuurhuis De Klinker in Winschoten, worden coaches, workshopgevers , projectteam leden en studenten aan elkaar voorgesteld. De Rabobank, die ook dit leerjaar weer tweemaal een workshop zal verzorgen over het ondernemingsplan en alternatieve financieringsvormen, geeft een korte toelichting over hun visie op de ontwikkeling van jong talent.

De bijeenkomst is van 19:00 tot 21:00 uur. Deelname is op uitnodiging.

De Ondernemersacademie Oost-Groningen is financieel mogelijk gemaakt door een bijdrage van Noorderpoort, de Rabobank, de gemeente Stadskanaal, de Vereniging Van Bedrijven Kanaalstreek, de Ondernemerskring Oost-Groningen en de Compagnons van Zuid en Oost Groningen.