17 sep

Prachtige start nieuw seizoen met 11 gemotiveerde studenten

“Wát een start!” “Wát een enthousiasme en bevlogenheid”. “Dat beloof wat voor het komende seizoen”. Zie daar een greep uit de positieve reacties, na afloop van de Startbijeenkomst van onze Ondernemersacademie.

En inderdaad: in de fraaie bovenzaal van Noorderpoort in Stadskanaal hebben de 11 (!) deelnemende studenten zich meteen van hun beste kant laten zien. Er is vol aandacht en bewondering naar ze gekeken en geluisterd.

De deelnemers Anita Kaman, Bas Wagenvoort, Dely Angela, Jesse Katuin, Jordy van der Vlag, Kai Dokter, Lilian van Diest, Mees Klunder, Mihuncka Stockmann, Sirius Wijk en Yannick Nieland hebben zich voorgesteld aan de aanwezige coaches, workshopbegeleiders, financiële partners en andere belangstellenden.

Projectleider en gespreksleider Gert Klooster heeft bij de startbijeenkomst ook het programma bekendgemaakt voor komend seizoen. Dat bestaat uit 12 workshops, 2 pitch- en netwerkbijeenkomsten (bij Noorderpoort in Veendam en Winschoten) en de ‘finale’ (in de kleine theaterzaal van De Klinker in Winschoten).

In de komende weken wordt eerst geprobeerd de studenten ieder aan een coach te ‘matchen’. Overigens hebben al enkele nieuwe coaches zich aangemeld, dus ook dat belooft veel goeds.

De eerste workshop is op dinsdagavond 3 oktober. Edwin Boomstra heeft het dan over de haalbaarheid van je onderneming.

Ook vanaf deze plaats wensen wij iedereen veel plezier en succes!

Foto:
De elf deelnemers en de projectleider (rechts).