27 okt

Indrukwekkende eerste pitch- en netwerkbijeenkomst

Het is (nog maar) de eerste pitch- en netwerkbijeenkomst van het seizoen, maar toch zijn alle aanwezigen in het theatercafé van De Klinker in Winschoten onder de indruk. Dat is te danken aan de mooie verhalen en presentaties van zowel de twee gastsprekers als de zeven deelnemende studenten, die hun plannen presenteren.

Als eerste gastspreker maakt Janou Dekker indruk. Ze biedt bij haar bedrijf (NoeNoe’s Lounge in Winschoten) een keur aan lunches, feestjes, partijen en wat wel niet, met een hele bijzondere filosofie. En dat na een ook al levendige loopbaan als (onder andere) danseres, marechaussee, gastvrouw in de horeca, hondentrimster en uitvaartverzorgster.

Ook Jeffrey Klip maakt indruk. Hij heeft een aantal jaren geleden zelf meegedaan aan de Ondernemersacademie en noemt dat een fantastische ervaring. Met zijn bedrijf (Westerman & Klip Digital Solutions) breidt hij zijn vleugels uit én hij sponsort de prijswinnaar van het seizoen met een volledig verzorgd web- en mailpakket.

Vaardig

En dan presenteren de zeven studenten hun plannen. Jarno Nomden, Michelle Martodrono, Netanja Joling en Ruben Zwitser doen dat in een gesprek met presentator Gert Klooster.  Lisanne Hoen, Seanne Timmer en Susanne Wierenga hebben er een eigen powerpoint bij. Stuk voor stuk doen ze het goed en reageren ze vaardig op de vragen die aanwezigen stellen.

Zo blijft de sfeer prima, ook tijdens het netwerken na afloop. Dat belooft wat voor de komende netwerkbijeenkomst, op 24 januari. Maar eerst volgt dit jaar nog een viertal workshops. Om te beginnen die op dinsdag 8 november, door Kor van der Flier van de Van der Flier Groep in Winschoten. Het onderwerp is ‘Uitgaan van je eigen kracht’.