27 jan

Grote drukte en prima presentaties bij Netwerkbijeenkomst

Wat zagen de studenten er tegenop. Maar wat deden ze het goed: hun plannen presenteren tijdens de Netwerkbijeenkomst in het volgepakte theatercafé van De Klinker in Winschoten!

Te zien en horen was dat de workshop van Chris Alfons, over pitchen en presenteren, erg had geholpen. De ene student na de andere deed het prima, al dan niet met behulp van powerpoint. En ook de vele vragen van het publiek werden knap beantwoord.

En er waren nogal wat belangstellenden afgekomen op de Netwerkbijeenkomst! Naast de studenten en hun aanhang waren dat coaches, workshopbegeleiders, financiële partners, relaties én de filmploeg van Noorderpoort.

Ook deelden twee sprekers hun positieve ervaringen met de Ondernemersacademie: oud-deelnemer Bart Fridrichs en de vorige winnaar Stijn Scheper. Presentator en projectleider Gert Klooster gaf aan dat het tweede deel van dit seizoen start (met nog vele workshops) en dat tegelijk wordt begonnen met het werven van nieuwe deelnemers, coaches en workshopbegeleiders voor komend seizoen.