31 mei

Finale van het seizoen op 6 juni

Het seizoen 2022-2023 nadert de finale !
Op dinsdagavond 6 juni is het zover. Vanaf 19.30 uur staat de spannende slotbijeenkomst op het programma, op de Campus van Noorderpoort in Winschoten.

De zeven deelnemende studenten houden dan hun eindpitch over hun Ondernemersplan. Deze presentatie wordt beoordeeld door een onafhankelijke jury. De andere twee onderdelen van de eindbeoordeling zijn de inzet van de studenten in het gehele seizoen en hun ingediende Ondernemersplan.

Als al die drie onderdelen voldoende zijn, ontvangen de deelnemers het certificaat van het Excellentieprogramma van Noorderpoort. Het belooft dus een even spannende als interessante bijeenkomst te worden, in het bijzijn van vrienden, familie, coaches, workshopbegeleiders, partners en andere belangstellenden.

Wie uiteindelijk de hoogste beoordeling krijgt, wordt de winnaar van het seizoen. Hij of zij wordt dan de opvolger van Stijn Scheper én ontvangt een geldprijs van € 1000,-. De anderen zijn geen verliezers (integendeel), en kunnen gebruik maken van een professioneel mailpakket voor hun onderneming (in wording).

Foto: Netanja Joling, Susanne Wierenga, Lisanne Hoen, Seanne Timmer, Jarno Nomden, Ruben Zwitser en Michelle Martodrono oefenen hun eindpitch via Teams. Op 6 juni doen ze dat voor het vele publiek.