21 jun

Fantastische finale met waardige winnaar(s)

Wat leuk! Wat goed! Wat spannend! Wat een goede winnaar! Wat een mooie ontwikkelingen!

Zie daar een greep uit de reacties, tijdens en na de finale van het seizoen 2023-2024. Het theatercafé van De Klinker in Winschoten zit bomvol. De studenten, die hebben deelgenomen, zijn zenuwachtig omdat ze de eindpresentatie gaan geven over hun onderneming of ondernemende plannen.

Maar stuk voor stuk doen ze het prima: Yannick Nieland, Mihunka Stockmann, Mees Klunder, het duo Jesse Katuin en Kai Dokter, Bas Wagenvoort en Anita Kaman. Ze krijgen mooie woorden (en goede vragen) van de juryleden Kirstin Smid, Edwin Boomstra en Jakob Zwinderman. Ook die worden goed en eerlijk beantwoord.

De coaches, workshopbegeleiders, partners en andere belangstellenden zien na de pauze dat het zevental deelnemers het certificaat ontvangt van zowel het Excellentieprogramma van Noorderpoort als de Ondernemersacademie. En dan volgt de prijsuitreiking, gevolgd door vele fotomomenten en het afsluitende netwerken.

Bekijk hier de aftermovie van de finale, gemaakt door Tom Klooster.

De winnaar(s) van het seizoen 2023-2024 zijn Jesse Katuin en Kai Dokter, die zich al hebben ingeschreven bij de KvK met hun bedrijf Solar Hosting. Daarmee krijgt Lisanne Hoen een waardige opvolger. We zien het tweetal volgend seizoen terug, als ambassadeurs, bij de startbijeenkomst en/of andere netwerk- en kennisactiviteiten van de Ondernemersacademie!