09 jun

Fantastische finale met goeie winnares

,,Een ervaring om nooit meer te vergeten”. Dat is de veelzeggende en prachtige reactie van Lisanne Hoen, nadat zij tot winnaar is uitgeroepen van de Ondernemersacademie in het seizoen 2022-2023. Daarmee is ze de opvolgster van Stijn Scheper.

Ook de andere studenten van Noorderpoort zijn enthousiast over hun deelname. Ze ontvangen na de fantastische finale op de Campus in Winschoten vele complimenten. Bovendien mogen ze allemaal hun certificaat van het Excellentieprogramma in ontvangst nemen.

Immers: zowel hun ondernemingsplan, hun eindpresentatie tijdens de slotbijeenkomst en hun inzet gedurende het seizoen zijn als (ruim) voldoende beoordeeld. Dat is gedaan door respectievelijk het duo Ron de Wit en Martin Kanon (ondernemingsplan), projectleider Gert Klooster (inzet) en de driekoppige jury Ron de Wit, Dennis Martijn en Kirstin Smid (eindpresentatie).

Geweldige inzet

Na de intense slotbijeenkomst is de ontlading bij de deelnemers (en hun meegebrachte fans) dan ook groot. Ook de coaches en workshopbegeleiders hebben zich geweldig ingezet in het afgelopen seizoen. Velen zullen ook het komende seizoen weer hun kennis en netwerk beschikbaar stellen voor een nieuwe groep deelnemers. Datzelfde geldt voor de financiƫle partners van de Ondernemersacademie.

Extra leuk is dat van de finale niet alleen mooie foto’s zijn gemaakt, maar ook een prachtig promotiefilmpje (dankzij Maick Adam). Vanwege de grootte is het niet te zien op deze website, maar wel te bekijken via YouTube.

Ondertussen staat het seizoen 2023-2024 alweer in de steigers en hebben de eerste deelnemers zich alweer aangemeld. Ben je ook student van Noorderpoort en heb je ondernemende ambities: meld je dan aan via info@ondernemersacademieoost-groningen.nl