23 sep

Eerste workshop gestart: “Passie is goed, maar laat je niet teveel leiden door emotie’

Na de geslaagde startbijeenkomst zijn we ook begonnen met de workshops. De eerste in een serie van twaalf is gegeven door Edwin Boomstra. Met als onderwerp: Haalbaarheid van een onderneming. Op een hartstikke leuke plek: bij NoeNoe’s Lounge in Winschoten.

De studenten hebben goed opgelet en zijn ook zelf aan de slag gegaan. Ze hebben de ene tip na de andere gekregen. Zoals: zorg dat je altijd sterke mensen om je heen hebt, want daar word je alleen maar sterker van.

Inzage in de cijfers van je bedrijf is erg belangrijk, heeft Edwin de deelnemers op het hart gedrukt. En ook: ‘Passie is heel goed. Maar laat je niet teveel leiden door emotie. Soms moet je een ideaal loslaten, om een ander ideaal te vinden’.

De volgende workshop is op dinsdagavond 18 oktober, ook vanaf 19.30 uur. Dan zijn we te gast bij de Rabobank in Stadskanaal. Dennis Martijn en Leon Maas gaan in op het onderwerp ‘Sterk van start met een ondernemingsplan’.

Ondertussen zijn de meeste studenten ook gekoppeld aan een ervaren coach. En aan de laatste ‘matches’ wordt nog gewerkt. We zijn enorm blij met de inzet van onze coaches en workshopgevers !