26 mrt

Een nieuwe sponsor: Westerman & Klip

Er is een nieuwe sponsor van de Ondernemersacademie Oost- Groningen bij gekomen, een wel heel bijzondere, nl. de firma Westerman & Klip Digital Solutions. Voor een aantal van ons zijn Westerman en Klip bekende namen. Het gaat namelijk om twee oud-studenten, Martijn Westerman en Jeffrey Klip. Afgelopen leerjaar volgden zij de opleiding. Samen hebben zij dit nieuwe ICT bedrijf opgericht. Nu doen zij onze studenten een wel heel bijzondere aanbieding.

Voor de beste student van dit leerjaar bieden Martijn en Jeffrey een volledig ontzorgd web pakket ter waarde van € 950 exclusief BTW. Dit houdt in een domeinnaam naar wens (.nl), een professionele e-mail en een volledig ingerichte website. Dit alles wordt voorzien van de nodige SSL Certificaten. Dit aanbod geldt naast een startkapitaal van €1.000 die de beste student van de Ondernemersacademie ontvangt.

De overige geslaagde studenten van dit leerjaar biedt Westerman & Klip Digital Solutions één jaar lang gratis professionele e-mail (2GB) en een domeinnaam naar keuze (.nl). Totale waarde: € 89 exclusief BTW.

Wij zijn Martijn en Jeffrey bijzonder erkentelijk voor dit royale aanbod en wensen hun heel veel succes toe met hun nieuwe bedrijf!