11 nov

Drie studenten pitchen op de Noordelijke Promotiedagen

Op 10 november jl. verzorgden Stijn Scheper, Esther Dusink en Melvin Kaman, allen student aan de Ondernemersacademie, voor een groot aantal ondernemers een korte pitch tijdens de Noordelijke Promotiedagen. De locatie was het drukbezochte FC Groningen podium. De studenten werden vol enthousiasme geïntroduceerd door Gert Klooster. Na afloop van elke pitch werd ingegaan op vragen uit het publiek.

Even daarvoor, op 26 oktober jl., hadden de studenten hun plannen al voor een breed publiek ontvouwd in het Theatercafé van Cultuurhuis De Klinker. Op het FC Groningen podium bleek elk van hen alweer gegroeid te zijn. Zij straalden meer zelfverzekerdheid uit en zetten een sterke presentatie neer.

Stijn en Esther namen het publiek mee in hun plannen om hun huidige activiteiten verder te ontwikkelen. Bijzonder is dat beiden, jong als ze zijn, al actief zijn in het bedrijfsleven, Stijn in de muziek business en Esther in de productie van tool decals.

Melvin Kaman, die als laatste presenteerde, demonstreerde in aansluiting op zijn pitch een race simulator. Plan is de race simulators te gaan verhuren. Zijn presentatie eindigde met een aanbieding voor 2022: twee sets voor de prijs van één. Vervolgens konden mensen uit het publiek ervaren hoe het is om in een race auto te zitten.

Wij danken Arne Beukema voor zijn bemiddeling in deze en Gert Klooster voor de algehele presentatie.

Voor nadere informatie over:

Round Music      www.roundmusic.nl

Festool                 www.tooldecals.nl

Racing World    mkaman3@st.noorderpoort.nl