15 jun

De kers op de talententaart

Wát mooi ! Wát een trots. Wat een talent.

De slotavond van de Ondernemersacademie Oost-Groningen in het volle Atrium van Noorderpoort in Stadskanaal had alles in zich. Er was veel publiek, een grote betrokkenheid van juryleden, coaches, workshopgevers, partners, “afscheid” nemende Rob Heilijgers en Gert Klooster als opvolgend projectleider.

Maar wat vooral zo goed was en opviel: de pitches en bijbehorende persoonlijkheden van de deelnemende studenten. Wat hebben zij zich enorm ontwikkeld. Wat is de ondernemende regio Zuid Oost Groningen een mooie voedingsbodem! En daarmee was de afsluiting van het huidige seizoen, zoals iemand opmerkte, de “kers op de taart”.

Uiteindelijk mocht Stijn Scheper zich de winnaar noemen en trots een geldbedrag van € 1000 in ontvangst nemen. Maar eigenlijk waren ze allemaal de winnaars: net als Stijn behaalden ook Erian Meijer, Esther Dusink, Jean-Luc Johan, Martijn Niemeijer, Michael Schwab en Romy Dijkstra hun felbegeerde certificaat. Ze hebben een ervaring voor het leven opgedaan.

We gaan nu op naar komend seizoen. We gaan nieuwe deelnemers werven (meld je hier aan!). Samen met deze studenten, coaches, workshopbegeleiders en netwerkbijeenkomsten wordt een inspirerend en leerzaam jaarprogramma in de steigers gezet. We gaan samen op naar nieuwe trots, op naar nieuw talent !

Op de foto: de geslaagde studenten in het midden, met Rob Heilijgers (links) en Gert Klooster (rechts) aan hun zijde.